ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγόρασε αυτοκίνητο και του έβαλε φωτιά - Χειροπέδες σε 23χρονο

Ομολόγησε τον εμπρησμό ο νεαρός

Στη σύλληψη 23χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

H πυρκαγιά στο αυτοκίνητο εξερράγη 35 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χωράφι στην περιοχή Ύψωνα.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν την πυρκαγιά, ενώ από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο αυτοκίνητο είχε τεθεί κακόβουλα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, είχε πριν από λίγες μέρες πωλήσει το όχημα σε 23χρονο, έναντι του χρηματικού ποσού των 400 ευρώ, μετά από συμφωνία ότι ο 23χρονος θα εξοφλούσε τον 62χρονο τις επόμενες μέρες.

Από εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια εγέρθηκαν υποψίες ότι ο 23χρονος πιθανόν να σχετίζεται με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου και εναντίον του εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Αυτός εντοπίστηκε γύρω στις 5.45 τα ξημερώματα της Τρίτης (25/2) και συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε ότι ο ίδιος έθεσε φωτιά στο αυτοκίνητο, αφού όπως ανάφερε το όχημα παρουσίαζε μηχανικά προβλήματα.

Ο 23χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, με το ΤΑΕ Λεμεσού να συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X