ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: 1.500 άτομα στις παραλίες Lady’s Mile και Κουρίου - «Έπεσαν» πρόστιμα

Έκκληση από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων προς το κοινό

Καθώς οι θερμοκρασίες αυξήθηκαν, αστυνομικοί που περιπολούσαν τις παραλίες επιβεβαίωσαν ότι περισσότερα από 1.500 άτομα επισκέφθηκαν τις περιοχές και παρόλο που η συντριπτική πλειοψηφία ακολούθησε τα ισχύοντα μέτρα, η αστυνομία ήταν πρόθυμη να αντιμετωπίσει τη μικρή μειοψηφία που δεν το έκανε, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Επίσης, ο Αρχηγός της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, Chris Eyre, δήλωσε: “Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων καλεί το κοινό να συμμορφωθεί με τη νομοθεσία που είναι ευθυγραμμισμένη με τα μέτρα που λαμβάνονται στην Κυπριακή Δημοκρατία. Η δουλειά μας είναι η διασφάλιση της υγείας και η ασφάλεια των πολιτών μας".

“Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων δεν έχει σκοπό να καταγγέλλει τους πολίτες, αλλά η νομοθεσία θα εφαρμοστεί εκεί και όπου επιβάλλεται και θα επιβληθούν πρόστιμα" πρόσθεσε. 

Στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρεται ότι οσοι διαπιστωθούν ότι παραβιάζουν τα μέτρων που σχετίζονται με το COVID-19, θα τους επιβληθεί πρόστιμο €300.

Από την ημέρα εφαρμογής της νομοθεσίας σχετικά με τα μέτρα της κοινωνικής αποστασιοποίησης και κίνησης τον Μάρτιο, η Αστυνομία έχει επιβάλλει 56 πρόστιμα σχετικά με την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων στις περιοχές των Βρετανικών Βάσεων.

Σημειώνεται ότι, η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, μετά από την επιβολή 25 προστίμων για παράβαση της νομοθεσίας για τον COVID-19 στις παραλίες Lady’s Mile και Κουρίου το Σαββατοκύριακο, απευθύνει έκκληση προς το κοινό να συμμορφώνεται με τα μέτρα της κοινωνικής αποστασιοποίησης και κίνησης.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση