ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει το βίντεο της ντροπής

Ελληνοκύπριες έβρισαν χυδαία την Σβετλάνα

Τον δρόμο της δικαιοσύνης αναμένεται να πάρει η υπόθεση του ρατσιστικού βίντεο που προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακριτές ολοκλήρωσαν τις λήψεις καταθέσεων και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο φάκελος της υπόθεσης θα παραδοθεί εντός της εβδομάδας στον Γενικό Εισαγγελέα.

Στα των αδικημάτων για τα οποία θα κατηγορηθούν οι αρνητικές πρωταγωνίστριες του βίντεο, αυτό θα αποφασιστεί από την Νομική Υπηρεσία.

Το ντροπιαστικό επεισόδιο στο πάρκινγκ

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, τρεις Ελληνοκύπριες φεύγοντας με το αυτοκίνητό τους από χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα, χτύπησαν όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο συνεχίζοντας την πορεία τους.

Ωστόσο, η Σβετλάνα Ζαΐτσεβα που αντιλήφθηκε το επεισόδιο έτρεξε πίσω από το αυτοκίνητο και τους φώναζε να σταματήσουν, ενώ άρχισε να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο του αυτοκινήτου.

Τότε οι τρεις γυναίκες με δύο ανήλικα παιδιά μαζί τους, κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να βρίζουν την αλλοδαπή με χυδαίες εκφράσεις, ενώ μία από αυτές την έφτυσε στο πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται πως μία εκ των τριών απολύθηκε από την δουλεία της μετά τον ντόρο από την δημοσιοποίηση του ντροπιαστικού βίντεο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X