ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρνακα - Ρόφημα ναρκωτικών οδήγησε στον θάνατο 34χρονη

Χειροπέδες σε 50χρονη

Γυναίκα ηλικίας 50 χρόνων από την  Ρωσία, συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτη για υπόθεση πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Τρίτη 27 Αυγούστου μεταφέρθηκε αναίσθητη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, γυναίκα ηλικίας 34 ετών από τη Λετονία και ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό της.

Χθες διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 34χρονης και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για να αποσταλούν για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις με στόχο να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία, ότι η 34χρονη, ενώ βρισκόταν με άλλα πρόσωπα, σε συγκεκριμένο χώρο στην περιοχή Βεργίνας στην Αραδίππου, έχασε τις αισθήσεις της.

Συγκεκριμένα άτυχη γυναίκα συμμετείχε σε πνευματική τελετή με άλλα άτομα ενώ φαίνεται πως πρόκειται για άτομα που συμμετείχαν στη εν λόγω  συγκέντρωση με σκοπό να καθαρίσουν τα πνεύματα της ψυχή τους.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία ότι σε όσους συμμετείχαν στη συνάντηση προσφέρθηκε ρόφημα, το οποίο πιθανόν να περιείχε ναρκωτική ουσία που περιλαμβάνεται στα ελεγχόμενα φάρμακα τάξεως Α.

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προχώρησε χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη μιας γυναίκας ηλικίας 50 ετών για αυτόφωρα αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος και πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης.

Η 50χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του Δικαστήριο, όπου διέταξε την 6ήμερη κράτησή της. 

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X