ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Λάρνακα: Διασταύρωνε μεθυσμένη και κτυπήθηκε

Δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον

Γυναίκα τραυματίστηκε χθες βράδυ, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στην προσπάθειά της να διασταυρώσει τη Λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λάρνακα ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21.40 χθες βράδυ 22χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στη Λεωφόρο Αρτέμιδος με κατεύθυνση το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.


Νέα «Πορτοκαλί Προειδοποίηση» από την Μετεωρολογική Υπηρεσία


Σε διάβαση πεζών επί της λεωφόρου, γυναίκα, στην προσπάθεια της να διασταυρώσει το δρόμο από τα δεξιά προς τα αριστερά, εισήλθε στο δρόμο με αποτέλεσμα να κτυπηθεί από αυτοκίνητο.

Διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στο μηρό και το γόνατο του αριστερού ποδιού, εκδορές και θλαστικά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος της.

Τα μέλη της Αστυνομίας προσπαθούσαν για αρκετή ώρα να επικοινωνήσουν με τη γυναίκα, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατόν, αφού βρισκόταν, όπως είπαν, σε οξεία κατάσταση μέθης.

Η γυναίκα κρατήθηκε για νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου.

Η 22χρονη οδηγός του αυτοκινήτου δεν έπαθε οτιδήποτε από το ατύχημα, ενώ σε έλεγχο αλκοόλης που της διενεργήθηκε η ένδειξη ήταν μηδενική.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X