ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λαμβάνονται μέτρα μετά τα κρούσματα στο δικαστήριο της Πάφου

Πώς εντοπίστηκε το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα

Η Πρόεδρος του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, Δώρα Σωκράτους, δήλωσε πως λαμβάνονται όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε συνεννόηση με το Ανώτατο Δικαστήριο , στον χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, μετά την ενημέρωση που έχει λάβει μέχρι στιγμής για δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Δικαστήριο. Επεσήμανε πως δεν έχει ενημερωθεί για τρίτο κρούσμα μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα, η κ. Σωκράτους σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου , για το οποίο ενημερώθηκε την Κυριακή το βράδυ , απολυμάνθηκε το Δικαστικό Μέγαρο Πάφου και παρέμεινε κλειστό Δευτέρα και Τρίτη 30 και 31 Μαρτίου καθώς και την 1η Απριλίου λόγω της δημόσιας αργίας.

Το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα που εντοπίστηκε στο πλαίσιο ιχνηλάτησης των επαφών του πρώτου κρούσματος ήταν, όπως είπε, ήδη σε αυτοπεριορισμό μετά την απολύμανση. Σε σχέση με το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα σημείωσε, ενημερώθηκε χτες.

Η κ. Σωκράτους ανέφερε πως την Πέμπτη και την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου λειτουργούσε με όσα άτομα μπορούσαν να μεταβούν στην εργασία τους μετά την περίοδο της καραντίνας.

Επεσήμανε δε, πως το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου λειτουργεί με οριακό αριθμό προσωπικού καιπως εξετάζονται τα επείγοντα γεγονότα, περιστατικά και υποθέσεις και κυρίως οι υποθέσεις ποινικής φύσεως.

Σε σχέση με το τρίτο κρούσμα η κ. Σωκράτους ανέφερε πως δεν έχει ενημερωθεί προς το παρόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X