ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ε/κ «έστησε» δικαστή και δικηγόρο

Δεν εμφανίστηκε στην υπόθεσή του... σύγχυσε τις ημερομηνίες

Δεν άρεσε στην δικαστή η μη εμφάνιση του υπόπτου στην προγραμματισμένη διαδικασία όπου επρόκειτο να του απαγγελθούν κατηγορίες, αν και ο ίδιος έδωσε κάποια εξήγηση.

Με την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας του Ε/κ υπόπτου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, η δικαστής χωρίς πολλά-πολλά, αναφέρθηκε στην προηγούμενη προγραμματισμένη διαδικασία, όπου αυτός δεν εμφανίστηκε ζητώντας του εξηγήσεις.

Ο ύποπτος, θέλοντας να δικαιολογήσει την απουσία του, ισχυρίστηκε ότι υπήρξε μια σύγχυση με την ημερομηνία που ορίστηκε για να του απαγγελθούν κατηγορίες, αφού εναντίον του εκκρεμούσαν κι άλλες υποθέσεις στο δικαστήριο.

Σχετικά με την κατηγορία που απαγγέλθηκε εν τέλει την Τρίτη (19/11) στον Ε/κ ύποπτο, αφορά υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, για την οποία ο ύποπτος δήλωσε μη παραδοχή και ορίστηκε ημερομηνία για έναρξη ακροαματικής διαδικασίας.

Ωστόσο, λόγω της παράληψης του υπόπτου να εμφανιστεί στην προηγούμενη διαδικασία, η δικαστής αποφάσισε όπως ο Ε/κ υπογράψει εγγύηση 400 ευρώ, για να παρευρεθεί.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X