ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρόοδος - Ας μην δούμε και πάλι εικόνες ντροπής!

Χιονισμένο το τοπίο στο Τρόοδος

24news team

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι πολίτες προετοιμάζονται για τα φετινά Χριστούγεννα. Το χιόνι στρώθηκε για τα καλά στο Τρόοδος αφού σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία το ύψος του είναι στα 22 εκατοστά.

Ως εκ τούτου αρκετοί συμπολίτες μας θα επιλέξουν το Τρόοδος για να απολαύσουν τις χιονισμένες βουνοκορφές και για να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας.


Θανατηφόρο Πάφου: Εξετάζεται ανθρωποκτονία - Πολίτης είδε το φρικτό τροχαίο


Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να δούμε το περσινό «θέαμα» που κάποιοι άφηναν τον καφέ τους ή το κολατσιό τους όπου να ναι χωρίς καμία συνείδηση και κανένα σεβασμό απέναντι στη φύση.

Φέτος λοιπόν ας απολαύσουμε την βόλτα μας λίγο πιο προσεκτικά, ας μην γίνουμε και πάλι μάρτυρες εικόνων που μόνο ντροπή προκαλούν.

   

* Τα εν λόγω βίντεο κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2020

 

Η πρόγνωση του καιρού

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται τοπικά, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια ή και στο εσωτερικό, μεμονωμένη βροχή και ελαφρά χιονόπτωση τοπικά στα ορεινά. Αργότερα ωστόσο, ο καιρός αναμένεται να καταστεί σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και μέχρι κυματώδης, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στον μείον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά τόπους πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή και στα ψηλότερα ορεινά ελαφρά χιονόπτωση. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται τοπικά να σημειωθεί μεμονωμένη ελαφρά βροχή καθώς και ελαφρά χιονόπτωση τοπικά στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Πέμπτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού, στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 22 εκατοστά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X