ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Thomas Cook: Σε απόγνωση ζευγάρια που σχεδίασαν τον γάμο τους

«Η Κύπρος σημαίνει πολλά για μας συναισθηματικά»

Η κατάρρευση της Thomas Cook έχει πολλές παράπλευρες απώλειες εκ των οποίων κάποιες εμπλέκουν και την Κύπρο. Πέραν των τουριστών που θα υποστούν ταλαιπωρία φαίνεται πως προγραμματισμένοι γάμοι θα ναυαγήσουν.

Ζευγάρια επέλεξαν το νησί μας για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, τώρα όμως με την πτώχευση της αεροπορικής εταιρείας τα πάντα είναι στον αέρα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η βρετανική ιστοσελίδα, The Sun, μελλόνυμφοι είναι σε απόγνωση ενώ επικαλείται και μαρτυρίες ορισμένων εξ αυτών.

Το ζευγάρι έχει προγραμματισμένο τον γάμο του στην Κύπρο σε δύο εβδομάδες με 26 καλεσμένους, οι οποίοι μάλιστα όπως τονίζουν έχουν πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια, ενώ την σημαντική αυτή μέρα για τους ίδιους την σχεδιάζουν εδώ και δύο χρόνια.

Ο Matthew μιλώντας στην, The Sun, είπε, «σχεδιάζουμε τον γάμο από τον περασμένο Απρίλιο, ελπίζουμε να παντρευτούμε στον Πρωταρά, στην Κύπρο, υπάρχουν 26 καλεσμένοι του γάμου. Όλα τα υπόλοιπα έχουν τακτοποιηθεί στην Κύπρο και δεν ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Όλο το άγχος του σχεδιασμού ενός γάμου είναι αρκετά δύσκολο, αλλά αυτό προκαλεί σοβαρό άγχος και αυπνίες».

Εν συνεχεία το δημοσίευμα της εν λόγω ηλεκτρονικής βρετανικής εφημερίδας αναφέρετε στον γάμο των ονείρων ενός ακόμα ζευγαριού στην Κύπρο, ο οποίος επίσης κινδυνεύει με κατάρρευση.

Η Chloe και ο Paul σχεδίασαν τον γάμο τους σε παραθαλάσσιο θέρετρο του Πρωταρά και είναι προγραμματισμένος για τον επόμενο μήνα.

Η Chloe δήλωσε: «Η Thomas Cook δεν απαντά στα μηνύματά μας και όλο αυτό είναι πολύ αγχωτικό για τον Paul και εμένα. Αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να παντρευτούμε. Η Κύπρος σημαίνει πολλά για μας συναισθηματικά».

Τα δύο αυτά παραδείγματα είναι μερικοί από τους πολίτες οι οποίοι επηρεάζονται και όπως είναι εύκολο κάποιος να αντιληφθεί έρχονται σε αρκετά δυσάρεστη θέση με την εξέλιξη πτώχευσης της Thomas Cook.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X