ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
24 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Κύπρος - Θάνατος 52χρονης με κορωνοϊό: Δεν είχε βαριά συμπτώματα

Είχε επισκεφθεί νοσοκομείο

24news team

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου 52χρονης γυναίκας η οποία είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και ήταν σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της.

Την άτυχη γυναίκα, εντόπισε νεκρή εντός του σπιτιού της στην Πάφο, ο γιος της το μεσημέρι της Τετάρτης (8/12) αφού προηγουμένως δεν ανταποκρινόταν στις κλήσεις του. Ο γιος της 52χρονης αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο και την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news η θανούσα, φαίνεται να είχε επισκεφθεί νοσοκομείο αφότου βγήκε θετική στον ιό, ωστόσο, λόγω του ότι δεν είχε αναπτύξει βαριά συμπτώματα, της υποδείχθηκε όπως μείνει σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση θανάτου από παθολογικά αίτια, ενώ η εγκληματική ενέργεια είχε αποκλειστεί από την πρώτη στιγμή αφού η 52χρονη δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις ή πληγές.

Σημειώνεται ότι λόγω της ηλικίας της άτυχης γυναίκας, η Αστυνομία επιθυμεί να διενεργηθεί νεκροτομή στη σορό της 52χρονης με την οικογένειά της να δίνει τη συγκατάθεσή της, παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν ότι είχε προσβληθεί από κορωνοϊό. Σκοπός είναι, να μην πλανάται οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με τα αίτια θανάτου της 52χρονης.

Η νενομισμένη νεκροτομή πραγματοποιείται το πρωί της Πέμπτης (9/12).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση