ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Τα αίσχιστα σε παιδικό πάρκο... από προφυλακτικά μέχρι σύριγγες (pics)

Το πρωί παιδική χαρά και την νύχτα «κόλαση»

Έλεος, αίσχος, όποια λέξη από αυτές και αν χρησιμοποιήσουμε δεν είναι αρκετή για να περιγράψει το πώς κατάντησαν ορισμένοι ένα από τα πιο όμορφα πάρκα της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα το δημόσιο πάρκο του Δήμου Στροβόλου. 

Την μέρα οι φωνές και τα γέλια των μικρών παιδιών που παίζουν αμέριμνα το γεμίζουν με χαρά, με το που βραδιάζει όμως μετατρέπεται σε χώρο ακολασίας.

Μια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δεν είναι ότι μας ξάφνιασε γιατί δεν ξέραμε, αλλά μας αηδίασε με το σκεπτικό αλλά κυρίως τις πράξεις ορισμένων.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται πεταμένα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, σύριγγες, αποτσίγαρα και ταμπέλες που αποφάσισαν να διακοσμήσουν με άσεμνες εικόνες.

Τις φωτογραφίες συνόδευσαν τα εξής: «Ένα πολύ ωραίο δημόσιο πάρκο στον ΔΗΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ (πάρκο Αχαΐας). Δυστυχώς τη νύχτα περιμετρικά της παιδικής χαράς συμβαίνουν δραστηριότητες ασύμβατες με τον χώρο. Και οι δράστες αφήνουν τα σκουπίδια τους για να παίξουν τα παιδιά την επόμενη μέρα μαζί τους. Τα έχω καθαρίσει, όμως ο Δήμος θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος άμεσα».

Κύριοι, το πρωί εκεί παίζουν παιδιά που σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι υποχρεωμένα να ανέχονται τις δικές σας βρωμιές.

Κύριοι του Δήμου, καιρός είναι να φροντίσει κάποιος για όλα αυτά, ας μην ξεχνάμε ότι ζούμε ή μάλλον θέλουμε να ζούμε σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X