ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Σε «τσάκωσαν» πιωμένο; Τα τσουχτερά πρόστιμα!

Οι ποινές που προβλέπονται

24news team

Το Πάσχα πλησιάζει και η επιδημιολογική εικόνα του νησιού δεν είναι και η καλύτερη. Τρανταχτό παράδειγμα είναι και η χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας με τα θετικά περιστατικά COVID-19 να αγγίζουν τα 1000 (Δες ΕΔΩ).

Οι πολίτες, ωστόσο, θα επιδιώξουν να γιορτάσουν με το φαγητό και το ποτό να είναι εκείνα που «κυριαρχούν» στο τραπέζι την Πασχαλινή περίοδο.

Στην αντίπερα όχθη το αλκοόλ είναι από τις βασικότερες αιτίες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, με την Αστυνομία να κάνει συχνά-πυκνά εκκλήσεις.

Καλό είναι όποιος υπερβεί το όριο αλκοόλης που προβλέπεται να σκεφτεί μία και δύο φορές να πιάσει τιμόνι στα χέρια του αφού οι ποινές για τέτοιου είδους παραβάσεις είναι «φωτιά».

Ο κόσμος θα πρέπει την περίοδο του Πάσχα να δείξει το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους άλλους οδηγούς καθώς και στον ίδιο του τον εαυτό. 

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τις ποινές 

Θυμίζουμε πως η Αστυνομία πραγματοποιεί παγκύπρια εκστρατεία μέχρι της Κυριακή 25/5 με στόχο την πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων τραυματισμών σε τροχαίες συγκρούσεις και γενικότερα την εμπέδωση οδικής συνείδησης (Δες ΕΔΩ).

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X