ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - «Σακάτεψε» την σύζυγό του γιατί αρνήθηκε να κάνουν έρωτα

Στη φυλακή 39χρονος

Με απόφασή του το Ανώτατο στέλνει στη φυλακή άνδρα για ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Πολίτης, πρόκειται για υπόθεση η οποία έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούνιο στο Κολόσσι όταν μετά τη βάφτιση του παιδιού τους ο 39χρονος ξυλοφόρτωσε τη σύζυγό του η οποία προηγουμένως αρνήθηκε να κάνουν έρωτα.


Ανατροπή στην βαθμολογία της Eurovision - Ποια η θέση της Κύπρου;


Η γυναίκα μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο αφού πρώτα έκανε καταγγελία ενώ νοσηλεύτηκε φέροντας αιμάτωμα στο κεφάλι, εκδορές στο σώμα, κάταγμα σε δάκτυλο του ποδιού, και αιματώματα σε πόδι και γόνατο.

Η ποινή που του επιβλήθηκε στο πρωτόδικο δικαστήριο ήταν 18 μήνες φυλάκισης, ενώ με αναφορά σε νόμο του 1972, η ποινή αναστάλθηκε αφού λήφθηκε υπόψη δήλωση της γυναίκας ότι δεν είχε παράπονο έναντί του.

Με βάση τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του, Πολίτη, το Ανώτατο Δικαστήριο επεσήμανε ότι «παραγνωρίστηκε» το στοιχείο της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζει ο νόμος τα αδικήματα που διαπράττονται μέσα στην οικογένεια. Επίσης, παραγνωρίστηκε το γεγονός ότι υπήρχαν πέντε προηγούμενες καταδίκες του 39χρονου, από τις οποίες οι τρεις αφορούσαν αδικήματα άσκησης βίας.

Εν συνεχεία το Ανώτατο ακύρωσε την αναστολή φυλάκισης και ο 39χρονος οδηγήθηκε αμέσως στη φυλακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X