ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Δεν καταργήθηκαν όλοι οι περιορισμοί - Έμεινε ένας

Μέχρι πότε θα υπάρχει αυτός ο περιορισμός

24news team

Αισίως η Κύπρος εισέρχεται στην 3η φάση «ξεκλειδώματος», μετά τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση, ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στην κοινότητα. Την Τετάρτη (3/6) συνεδρίασε το Υπουργικό Συμβούλιο και αφότου ολοκληρώθηκε ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ενημέρωσε για τις αποφάσεις που λήφθηκαν για την 3η φάση χαλάρωσης των μέτρων.

Συγκεκριμένα, ενημέρωσε ότι από 5/6 επαναλειτουργούν τα κολυμβητήρια και οι πισίνες, ενώ από 9/6 επαναλειτουργούν τα πολυκαταστήματα, τα λιμάνια, οι εσωτερικοί χώροι των υπηρεσιών εστίασης, τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, θέατρα και σινεμά ανοικτού χώρου, οι καλοκαιρινές σχολές.

Από 13/6 επαναλειτουργούν τα καζίνο, οι σχολές χορού, τα γυμναστήρια και τα θεματικά πάρκα, ενώ γάμοι και βαφτίσια θα μετατεθούν για 1η Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, ένας περιορισμός θα παραμείνει μέχρι τις 24 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον υπουργό, πρόκειται για συναθροίσεις μέχρι 10 άτομα, περιορισμός που θα ισχύει τουλάχιστον μέχρι τις 24 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X