ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Μπήκε στο δωμάτιό της και την βίασε - 7 χρόνια στην φυλακή 37χρονος

Το Κακουργιοδικείο τον βρήκε ένοχο

24news team

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, επέβαλε σήμερα 28.7.2020 ποινή φυλάκισης 7 ετών σε 37χρονο άνδρα από το Καμερούν που βρέθηκε
ένοχος για το αδίκημα του βιασμού, που διαπράχθηκε εναντίον γυναίκας από την Λετονία.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος που έφτασε στην Κύπρο από τα κατεχόμενα και βρισκόταν στις ελεύθερες περιοχές με το καθεστώς του αιτητή πολιτικού ασύλου, διέμενε σε διαμέρισμα στην Λευκωσία μαζί με άλλους συμπατριώτες του. Το εν λόγω διαμέρισμα ήταν διαχωρισμένο σε ξεχωριστά δωμάτια, κάποια από αυτά με δικό τους μπάνιο και τουαλέτα.

Ένα τέτοιο δωμάτιο ενοικίαζε στο εν λόγω διαμέρισμα και η παραπονούμενη από την Λετονία. Σύμφωνα με τα ευρήματα του Κακουργιοδικείου, ο κατηγορούμενος εισήλθε χωρίς άδεια στο δωμάτιο της παραπονουμένης και ασκώντας βία, ήρθε σε παράνομη συνουσία μαζί της παρά την θέληση της.

Το Κακουργιοδικείο αφού τόνισε την σοβαρότητα του αδικήματος του βιασμού, το οποίο πλήττει βάναυσα την προσωπικότητα του θύματος, επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 7 ετών, λαμβάνοντας υπόψιν το λευκό του ποινικό μητρώο και τις προσωπικές του συνθήκες όπως έχουν εκτεθεί από τον δικηγόρο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X