ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: «Κρατήρας» καταστρέφει και... καταπίνει το σπίτι τους (Pics)

Οικογένεια Βρετανών μηνύει την Κυπριακή Δημοκρατία για την τεράστια καταστροφή

Άρον-άρον εγκατέλειψαν το σπίτι των ονείρων τους, ζεύγος Βρετανών, που έφυγαν από την πατρίδα τους για να έρθουν στην Κύπρο και να ζήσουν για το υπόλοιπο της ζωής τους. Συγκεκριμένα, το πολυτελές σπίτι που αγόρασαν στην κοινότητα Άρμου στην Πάφο, σε λιγότερο από δύο χρόνια άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα, μέχρι που άνοιξε και «κρατήρας» στην αυλή. Τώρα η οικογένεια μηνύει την Κυπριακή Δημοκρατία για την καταστροφή που την βρήκε.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο Simon και η Jenny Philips και τα δύο έφηβα παιδιά τους βλέπουν το αξίας 200 χιλιάδων λιρών να καταρρέει, μέρα με την ημέρα και το σκηνικό να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.

Η οικογένεια, που άλλοτε απολάμβανε πισίνα, ήλιο και θάλασσα από την πολυτελή βίλα της, τώρα μηνύει την Κυπριακή Δημοκρατία για την υπογραφή της άδειας οικοδομής στην εργοληπτική εταιρεία, ενώ διενήργησαν και έρευνα με ανεξάρτητη υπηρεσία που κατέδειξε ότι το έδαφος ήταν προβληματικό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αναφορά των ανεξάρτητων μηχανικών, ήταν γνωστή η σύσταση του εδάφους στην συγκεκριμένη περιοχή στις αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας, οι οποίες δεν προνόησαν ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την σταθεροποίηση του εδάφους.

Ο κ. Philips και η οικογένειά του δηλώνουν απεγνωσμένοι, καθώς δεν έχουν την οικονομική άνεση να αγοράσουν άλλο σπίτι, ενώ η συγκεκριμένη περιοχή είναι επίφοβη. Την ίδια ώρα, δηλώνει ότι δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την οικογένειά του άστεγη.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X