ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Καραόκε, σόου και μπίνγκο για όσους τουρίστες νοσήσουν

Τα μέτρα που θα λάβουν - Όλα όσα δήλωσε ο Υφυπουργός Τουρισμού

Ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος δήλωσε στη βρετανική Mail Online ότι στην Κύπρο θα λειτουργήσουν τρία ξενοδοχεία και ένα νοσοκομείο στα οποία θα στεγάζονται τουρίστες που θα πρέπει να τεθούν σε απομόνωση ή να νοσηλευτούν, εφόσον διαγνωστούν θετικοί στον κορωνοϊό ενώ απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί.

Ο κ. Περδίος επανέλαβε ότι τα κόστη απομόνωσης ή νοσηλείας αυτών των τουριστών θα καλυφθούν από την κυπριακή κυβέρνηση.

Σημείωσε ότι στα ξενοδοχεία θα υπάρχουν συνολικά διαθέσιμα 500 δωμάτια και στάθηκε στο ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να μη χαλάσει η αίσθηση των διακοπών για αυτούς τους επισκέπτες.

«Θα μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό στο δωμάτιο και θα τους παρέχεται διασκέδαση κάθε βράδυ, περιλαμβανομένου καραόκε, σόου και μπίνγκο, άρα και πάλι θα νιώθουν σαν να είναι σε διακοπές. Η κυβέρνηση θα καλύψει αυτό το κόστος. Δε θέλουμε οι επισκέπτες να καταλήξουν να πληρώσουν δίπλα», δήλωσε ο Υφυπουργός Τουρισμού.

Ανέφερε επίσης ότι αναμένει οι Βρετανοί τουρίστες να είναι σε θέση να επισκεφθούν το νησί από τα μέσα Ιουλίου, σημειώνοντας ότι στην Κύπρο ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι καλοί μήνες για διακοπές.

Εκθείασε τέλος τη ζέστη της θερινής Κύπρου, το θαυμάσιο φαγητό, την όμορφη φύση, την καταπληκτική φιλοξενία και την αποδεδειγμένη ικανότητα διαχείρισης κρίσεων, σημειώνοντας τα έγκαιρα και αυστηρά μέτρα που λήφθηκαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X