ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κύπρος: Κάποιοι φαίνεται θέλουν να πληρώνουν πρόστιμα - Δεν συμμορφώνονται

Αν και είναι γνωστό ότι αν δεν τηρείς τα μέτρα, θα γίνεται καταγγελία, εντούτοις κάποιοι συνεχίζουν

Στις 8 καταγγελίες πολιτών και 13 καταγγελίες υποστατικών για παραβίαση των προστατευτικών μέτρων κατά του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία στο πλαίσιο των παγκύπριων ελέγχων που διενεργεί για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της νόσου.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι οι καταγγελίες έγιναν το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο 779 ελέγχων της Αστυνομίας παγκύπρια.

Ειδικότερα, κατά επαρχία, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 133 έλεγχοι και έγιναν 2 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών, ενώ στη Λεμεσό έγιναν 285 έλεγχοι με 1 καταγγελία υποστατικού και 4 πολιτών.

Στη Λάρνακα έγιναν δύο καταγγελίες πολιτών και καμία καταγγελία υποστατικού από σύνολο 80 ελέγχων, ενώ στην Πάφο έπειτα από 45 ελέγχους έγιναν 5 καταγγελίες υποστατικών.

Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 143 έλεγχοι με 4 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου έγινε 1 καταγγελία πολίτη έπειτα από τη διενέργεια 93 ελέγχων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Εικόνα αρχείου

Τα νέα σημεία για τα rapid test

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς ...
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ