ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Φρίκη στα χέρια 46χρονου πέρασαν 4 ανήλικα κορίτσια

Βιντεογράφησε παιδί σε ακατάλληλη σκηνή

24news team

Σε 14 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας - Αμμοχώστου, την Τετάρτη (13/5) άνδρας ηλικίας 46 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης τεσσάρων ανηλίκων κοριτσιών.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουλίου 2014 και Αυγούστου 2017 στην επαρχία Λάρνακας. Ο 46χρονος σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, επιδεικνυόταν και άγγιζε τα γεννητικά όργανά του προς κάποια από τα θύματα, πρόβαλλε πορνογραφικό υλικό και βιντεογράφησε ένα από τα θύματά του σε πορνογραφική σκηνή.

Σημειώνεται ότι, ο 46χρονος δεν φαίνεται να διέπραξε το αδίκημα της διανομής του πορνογραφικού υλικού που ο ίδιος βιντεογραφούσε.

Από το δικαστήριο εκδόθηκε παράλληλα και διάταγμα, το οποίο απαγορεύει στον καταδικασθέντα να προσφέρει οποιεσδήποτε υπηρεσίες σε παιδιά, ή να εργοδοτηθεί ή να απασχοληθεί σε χώρους όπου βρίσκονται ή συχνάζουν παιδιά και να διαμένει σε χώρο διαμονής παιδιών ή σε χώρο ο οποίος γειτνιάζει με τον τόπο άλλων παιδιών είτε με οργανωμένους χώρους όπου βρίσκονται ή συχνάζουν παιδιά.

Το εν λόγω διάταγμα ισχύει από σήμερα και για τα επόμενα 20 έτη.

Σημειώνεται ότι το Δικαστήριο κατά την επιβολή της ποινής, έλαβε υπόψη, μεταξύ άλλων το λευκό ποινικό μητρώο του 46χρονου, καθώς και την παραδοχή του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση