ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Επιστρέφει στην μάχη ο Δρ. Μιχαήλ - Αρνητικό το τεστ

Ήταν μια εβδομάδα σε αυτοπεριορισμό

Στα καθήκοντα του επιστρέφει ο Δρ. Μιχαήλ ως ιατρός του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, μετά την αρνητική απάντηση στο τεστ που υποβλήθηκε, ενώ ήταν και ασυμπτωματικός, και αφού έχει παρέλθει μια εβδομάδα αυτοπεριορισμού.

Στην ανακοίνωση ο κ. Μιχαήλ, ευχαρίστησε από καρδιάς και συνεχάρη όλη την νοσηλευτική ομάδα και τους ιατρούς των Α’ βοηθειών που αποτελούν την πρώτη γραμμή της μάχης και τους απηύθυνε έκκληση να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαφές τους με τους ασθενείς τηρώντας αυστηρά τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Επισημαίνει πως στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ιατροί, νοσηλευτές, και διοίκηση από την πρώτη στιγμή του καλέσματος της Πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας για στήριξη από τον ιδιωτικό τομέα σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια εξέφρασαν την ετοιμότητα τους, δίχως δεύτερη σκέψη, να συνεισφέρουν στην πρώτη γραμμή και όπου αλλού καταστεί αναγκαίο.

Εάν όλοι από το πόστο τους δεν συμβάλουν στην αποφόρτιση του οικοδομήματος της Υγείας, τότε σημείωσε “πιθανή κατάρρευσή του θα είναι εμάς τους πρώτους που θα καταπλακώσει”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X