ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έβγαζε βίντεο αστυνομικούς και τους επιτέθηκε

Συνελήφθη 44χρονος

Συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 44χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη, απόδρασης κρατουμένου, πρόκλησης ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης και αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, το απόγευμα της 26ης Αυγούστου 2020, ο 44χρονος μετέβη από τις κατεχόμενες περιοχές στο οδόφραγμα Λήδρα Πάλας και φωνάζοντας προς τους αστυνομικούς, διαμαρτυρόταν για το ότι λίγη ώρα προηγουμένως, είχε απαγορευθεί η είσοδος στις ελεύθερες περιοχές, σε άλλο πρόσωπο. Ο 44χρονος βιντεογραφούσε μάλιστα τους αστυνομικούς με το κινητό του τηλέφωνο. Παρά τις οδηγίες υποδείξεις των αστυνομικών, ο 44χρονος συνέχισε να βιντεογραφεί και να φωνάζει, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον περιορίσουν, ο 44χρονος τους επιτέθηκε και κτυπώντας τους, κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας προς τα κατεχόμενα. Στη σκηνή εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο του 44χρονου, το οποίο φαίνεται να του έπεσε στο έδαφος κατά την προσπάθεια του να διαφύγει. Εντός της θήκης του κινητού του εντοπίστηκε η πολιτική του ταυτότητα, μέσω της οποίας εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία του.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες, κατά την προσπάθειά του να εισέλθει στις ελεύθερες περιοχές, από το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση