ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κύπρος: Αστυνομικός αυνανιζόταν μπροστά σε παιδιά - Τον έστειλαν φυλακή

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τις άσεμνες πράξεις του ο πρώην - πλέον - αστυνομικός

24news team

Σε 2 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, πρώην μέλος της Αστυνομίας, ο οποίος το 2017 καταγγέλθηκε ότι προέβη δημόσια σε άσεμνη πράξη σε παραλία στον Πρωταρά μπροστά και από ανήλικα παιδιά.

Ο εν λόγω αστυνομικός, ηλικίας πλέον 48 ετών, κατάγεται από τη Λευκωσία και τότε υπηρετούσε σε Τμήμα του Αρχηγείου και καταδικάστηκε για τα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης και άσεμνης πράξης. 

Όπως είχε δηλώσει για την υπόθεση ο τότε αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, «ο αστυνομικός συνελήφθη γύρω στις 21:30, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης. Εναντίον του διερευνάται ποινική και πειθαρχική υπόθεση που αφορά άσεμνη πράξη, ενώ μετά από οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα» (Δες ΕΔΩ).

Τα γεγονότα της υπόθεσης

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 17:30 της 27ης Αυγούστου 2017, έγινε καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου ότι άνδρας ηλικίας 44 χρόνων, προέβηκε δημόσια σε άσεμνη πράξη σε παραλία στον Πρωταρά, στην παρουσία πολιτών ακόμα και μικρών παιδιών.

Μόλις οι πολίτες αντιλήφθηκαν τον 44χρονο να προβαίνει στη συγκεκριμένη πράξη, αμέσως τον ακινητοποίησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου μετέβησαν στην παραλία, παρέλαβαν τον άνδρα από τους πολίτες και τον οδήγησαν στον σταθμό.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση