ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
31° Λευκωσία,
05 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Κύπρος: Αστυνομικοί «μπούκαραν» σε υποστατικά - Μάζεψαν... χιλιάδες rapid tests

Οι έρευνες σχετίζονται με τη καταγγελία για παράνομα rapid tests

24news team

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών σχετικά με τη καταγγελία που υποβλήθηκε από λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας, για παράνομη εισαγωγή rapid test στην Κύπρο.

Η Αστυνομία, μετά την εξασφάλιση δικαστικών ενταλμάτων, προχώρησε την Πέμπτη (27/5) σε έρευνα υποστατικών, όπου εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες rapid tests, περίπου 600.000, αλλά και έγγραφα.

Τα εν λόγω τεστ κατασχέθηκαν ως τεκμήρια και στάλθηκαν για εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθούν οι προδιαγραφές και η καταλληλόλητά τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία διερευνά υπόθεση που αφορά απόπειρα απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου.

Συγκεκριμένα, στην Αστυνομία έγινε καταγγελία για παράνομη εισαγωγή προϊόντων (σ.σ. rapid test) στη Κύπρο, χωρίς μάλιστα να έχουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Σκοπός ήταν η συμμετοχή σε διαγωνισμό του Υπουργείου Υγείας, που αφορούσε αγορά υπηρεσιών.

Από την εν λόγω υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, δεν έχει ζημιωθεί το κράτος, αφού δεν πληρώθηκε κανένα πρόσωπο ή εταιρεία για τα εν λόγω προϊόντα.

Την υπόθεση διερευνά το γραφείο καταπολέμησης οικονομικού εγκλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση