ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Αγωνία στις οικογένειες - Ζεύγος δεν απαντά στους οικείους του

Η καταγγελία που έγινε

24news team

Γυναίκα 29 ετών και τον 27χρονο σύντροφό της αναζητά η Αστυνομία στην Πάφο, αφού τα ίχνη τους φέρονται να χάθηκαν από τις 15 Μαΐου, την τελευταία ημέρα δηλαδή που επικοινώνησαν με τους οικείους τους. Και τα δύο πρόσωπα κατάγονται από την Βουλγαρία. 

Πρόκειται για ζεύγος που απασχόλησε ξανά τις Αρχές, τον Ιούνιο του 2020, όταν ο 27χρονος είχε χειροδικήσει εναντίον της συντρόφου του και του σκύλου τους. Μάλιστα, εικόνες από τους ξυλοδαρμούς είχαν κάνει τότε, τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αισθήματα οργής στους πολίτες.

Καταζητείτο για ξύλο σε γυναίκα και σκύλο 

Εναντίον του 27χρονου, από τη Βουλγαρία, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στις 7 Ιουνίου 2020, στην Πάφο, ενώ διερευνάτο και το αδίκημα της κακοποίησης ζώου.

Η Αστυνομία, άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο τότε, ο άνδρας από την Βουλγαρία να είχε εγκαταλείψει την Κύπρο μέσω κατεχομένων, ωστόσο, αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ η υπόθεση οδηγήθηκε και ενώπιον Δικαστηρίου. 


Απόπειρα Φόνου: Έφτασε μέχρι τον πνεύμονα το μαχαίρι


Στο βίντεο που ανάρτησε πολίτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε τον άνδρα, να επιτίθεται σε γυναίκα και να κλωτσά σκύλο στο μπαλκόνι.

Με βάση τα γεγονότα, η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, εξετάστηκε και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε. Ακολούθως, έδωσε κατάθεση και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 27χρονου συντρόφου της.

Χάθηκαν τα ίχνη τους, λέει η οικογένεια

Όπως ενημέρωσε η Αστυνομία, το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, διερευνά υπόθεση ελλειπόντων προσώπων. Συγκεκριμένα, την Τρίτη (8/6/2021), λήφθηκε πληροφορία από την Ιντερπόλ Σόφιας, ότι η 29χρονη και ο 27χρονος, δεν είχαν καμία επικοινωνία με τους οικείους τους, από τις 15 Μαΐου, τρέχοντος έτους. 

Αυτό που καταγγέλθηκε είναι ότι η μητέρα της 29χρονης δεν καταφέρνει να εντοπίσει μέσω τηλεφωνικών κλήσεων την κόρη της. Πληροφορίες μάλιστα του 24news αναφέρουν ότι η μητέρα της 29χρονης είναι αντίθετη με τη σχέση που διατηρεί η κόρη της με τον 27χρονο λόγω βίαιης συμπεριφοράς. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζεύγος θεάθηκε τις προηγούμενες ημέρες να ψάχνει εργασία σε συγκεκριμένο χώρο, στην Πάφο. 

Από την Αστυνομία, παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στον αριθμό τηλεφώνου 26-806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X