ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - Αεροδρόμιο: Το απόλυτο μπάχαλο υπό την σκιά του κορωνοϊού! (pics)

Καταγγελίες στο 24News

24news team

Είναι γεγονός πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι αλλιώτικο, όπως άλλωστε και οι τελευταίοι μήνες, που κυλούν υπό την σκιά του νέου κορωνοϊού.

Η επιστροφή στην κανονικότητα είναι μονόδρομος για πολλούς λόγους, κυρίως οικονομικούς αλλά και ψυχολογικούς. Όλο αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να γίνει σε ομαλούς αλλά κυρίως ασφαλείς ρυθμούς ούτως ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα με το ενδεχόμενο ενός πισωγυρίσματος.

Να τονισθεί, μάλιστα, ότι οι ειδικοί ουκ ολίγες φορές τόνισαν πως το καλοκαίρι είναι υψίστης σημασίας για την μετέπειτα πορεία.

Αυτό, βέβαια, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα καταγγέλλουν στο 24news πολίτες οι οποίοι ταξίδεψαν προς Κύπρο.

Μια άκρως σουρεάλ κατάσταση που και να θες να την περιγράψεις δυσκολεύεσαι!

Κατά την μεταφορά από το αεροπλάνο στον χώρο των αποσκευών, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, οι κοινωνικές αποστάσεις είναι ανύπαρκτες όπως και τα μέτρα προστασίας.

Όσο για το σημείο όπου πραγματοποιούνται οι εργαστηριακές εξετάσεις, COVID-19, ο απόλυτος πανζουρλισμός. Ο ένας στρυμωγμένος επάνω στον άλλο. Τραγική ειρωνεία!

Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις και αυτό ταιριάζει γάντι στα προαναφερθέντα.

Αρμόδια πηγή εκ μέρους του αεροδρομίου ανέφερε στο 24news ότι οι επιβάτες ενημερώνονται για τους κανόνες και κυρίως για την χρήση μάσκας καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής τους εντός του χώρου. Μάλιστα, μας τονίσθηκε ότι γίνονται συστάσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επίσης να σημειωθεί ότι σε τυχόν έλεγχο όποιος εντοπιστεί χωρίς μάσκα είναι πιθανόν να υποστεί κυρώσεις.

Να τονίσουμε εκ νέου, όσο κουραστικοί και αν γινόμαστε, ότι η κατάσταση είναι σοβαρή και ως τέτοια οφείλουμε να την αντιμετωπίζουμε όλοι, ο καθείς απ΄ το δικό του μετερίζι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X