ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπριοι φοιτητές αποδοκίμασαν τον Τατάρ - Αντιδράσεις Τούρκων (vid)

Χειρονομούσαν ως Γκρίζοι Λύκοι

24news team

Κύπριοι φοιτητές αποδοκίμασαν τον Ερσίν Τατάρ κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Πανεπιστήμιο King’s College στο Λονδίνο, για το γεγονός ότι τον υποδέχθηκαν ως αρχηγό κράτους.

Κρατώντας ελληνικές και κυπριακές σημαίες καθώς και πανό στο οποίο αναγραφόταν «Το ψευδοκράτος σας η μισή μας πατρίδα», οι Κύπριοι φοιτητές γιούχαραν τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Μόρφου, Βαρώσι, Κερύνεια, Καραβάς, αυτά είναι δικά μας και όχι του Τατάρ». Μάλιστα, ένας από τους Κύπριους φοιτητές προσπάθησε να ανακόψει το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Τατάρ, με τη βρετανική αστυνομία να τον αποτρέπει.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, απέναντι από τους Ελληνοκύπριους φοιτητές, παρατάχθηκαν Τούρκοι και Τ/κ φοιτητές για να υποδεχθούν τον Τατάρ, ενώ δεν έλειψαν οι προκλήσεις με μερικούς να χειρονομούν ως Γκρίζοι Λύκοι. 

Σε ανάρτησή της, η φοιτητική παράταξη Μέτωπο Κύπριων Φοιτητών Η.Β αναφέρει:

Σήμερα 29/03, η Παράταξή μας έδωσε το οφειλόμενο «παρών» της έξω από το King’s College London, όπου κατέφθασε ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ για ομιλία στο πανεπιστήμιο.

Τούρκοι φοιτητές υποδέχτηκαν τον Τατάρ χειροκροτώντας και χειρονομώντας εναντίον μας με τον γνωστό χαιρετισμό των γκρίζων λύκων. Εμείς σταθήκαμε στο ύψος μας και διατρανώσαμε πως οι Έλληνες της Κύπρου ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ.

ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X