ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κτυπά» ξανά η 19χρονη - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του κατ’ ισχυρισμόν βιασμού

«Παρατάχθηκαν για να με βιάσουν»

Επανήλθε στην δημοσιότητα μέσω μεγάλης συνέντευξής της που παραχώρησε στην βρετανική ιστοσελίδα «The Sun» η 19χρονη Βρετανή, που καταδικάστηκε για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στις 7 Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε ότι στην 19χρονη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή τριών ετών, αφού κρίθηκε ένοχη για ψευδή καταγγελία της ότι βιάστηκε από 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα.

Η νεαρή Βρετανή, ανάμεσα σε άλλα που αναφέρει, επιμένει να ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από τους Ισραηλινούς και μάλιστα περιέγραψε αρκετές λεπτομέρειες από εκείνη την ημέρα.

«Ήταν σαν αγέλη λύκων» είπε για τους Ισραηλινούς και μάλιστα, θυμάται ότι ένας από τους επιτιθέμενους, της χρησιμοποίησε τα γόνατά της για να πιέσει τους ώμους της σε ένα βρώμικο κρεβάτι καθώς οι φίλοι της «παρατάχθηκαν» για να τη βιάσουν.

«Σκέφτηκα αν δεν βγω από εδώ τώρα, θα πεθάνω» σχολίασε.

«Δεν ξέρω πόσοι από τους 12 με βίασαν. Δεν τους μέτρησα, δεν θα μπορούσα να τους μετρήσω» ανέφερε.

Επίσης μίλησε για την γνωριμία της με τον Ισραηλινό που είχε συνάψει σχέση και την ημέρα που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο: «Ήξερα ότι έφευγε την επόμενη μέρα και έτσι άρχισε να με φιλά. Περίπου πέντε λεπτά αργότερα, άκουσα τον ήχο της πόρτας του δωματίου να ανοίγει και γύρισα. Με άρπαξε και με έριξε στο κρεβάτι».

«Ήταν καλά ‘κτισμένος’ δεν μπορούσα να κινηθώ. Κάτω από τα γόνατά του, γύρισα και είδα το φως να μεγαλώνει από την πόρτα. Προσπάθησα να κινηθώ και να σταυρώσω τα πόδια μου, γιατί πλέον ήμουν πραγματικά πανικοβλημένη», σημειώνει.

«Οι άλλοι 12, ήρθαν στο κρεβάτι. Μερικοί από αυτούς άρπαξαν τους αστραγάλους μου, μερικοί κράτησαν τα γόνατά μου και μου έσκισαν το κορμάκι μου».

«Το όλο θέμα διήρκεσε περίπου 20 λεπτά. Κάπως κατάφερα να κατέβω από το κρεβάτι …» είπε επίσης.

Μετά, αναφέρεται και πάλι στην κατ’ ισχυρισμόν κακομεταχείρισή της από την Αστυνομία της Κύπρου και για την δίκη της.

Επιπλέον, λέει ότι έχει αποκτήσει εφιάλτες μετά από αυτή την τραυματική εμπειρία που έζησε: «Έχω εφιάλτες κάθε βράδυ, ονειρεύομαι ότι με βιάζουν πάλι.Οι γιατροί μου συνταγογραφούν φάρμακα, τα παίρνω το πρωί, στο γεύμα και τη νύχτα».

«Ακόμα νιώθω φοβισμένη, εξακολουθώ να αισθάνομαι την αφή τους αλλά τώρα θέλω να κοιμηθώ - αλλά έχω εφιάλτες κάθε φορά. Είμαι συνεχώς φοβισμένος» συμπληρώνει.

«Τη νύχτα ξυπνάω, ο ύπνος δεν με παίρνει. Βλέπω τα χέρια τους να με αρπάζουν, να με αγγίζουν. Με κάνει να αρρωσταίνω».

Για την Κύπρο ανέφερε: «Η Κύπρος ήταν ένα νησί διακοπών για μένα, αλλά τώρα αντιπροσωπεύει μια προσωπική κόλαση».

Συμβουλεύει μάλιστα όσους σκέφτονται να επισκεφθούν την Κύπρο να μην το κάνουν και να πάνε κάπου αλλού.

Δείτε το δημοσίευμα και βίντεο από την συνέντευξη ΕΔΩ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X