ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάβο Γκρέκο: Μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο ΓΝ Λευκωσίας ο 31χρονος

Σοβαρά αλλά εκτός κινδύνου ο 22χρονος

24news team

Κρίσιμη είναι η κατάσταση υγείας του 31χρονου τουρίστα ο οποίος μαζί με τον 22χρονο αδελφό του το μεσημέρι της Δευτέρας (8/8) τραυματίστηκαν σοβαρά με τετράτροχη μοτοσικλέτα πέφτοντας σε γκρεμό βάθους 10 μέτρων στο Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο 31χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε εκτάκτως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος φέρει μεταξύ άλλων ενδοκρανιακή αιμορραγία.

Η κατάσταση του 22χρονου είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου και τυγχάνει παρακολούθησης από την Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Ο δεύτερος επιβάτης φέρει πολλαπλά τραύματα και κατάγματα αριστερής ωμοπλάτης, 12ης πλευράς και θλάση στον πνεύμονα.

Όπως ανέφερε ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «οδηγός της τετράτροχης μοτοσικλέτας φαίνεται να ήταν ο 31χρονος ο οποίος είναι αδελφός με τον 22χρονο. Οι δύο νέοι έφτασαν στις 4 Αυγούστου για διακοπές και διέμεναν στην Αγία Νάπα ενώ θα αναχωρούσαν την Πέμπτη 11 του μήνα».

Σημειώνεται ότι τα εν λόγω πρόσωπα είναι Ιρακινής καταγωγής κάτοικοι Σουηδίας.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στη 13:00 της Δευτέρας (8/8), δύο νεαροί τουρίστες, 22 και 31 ετών, κάτω απο συνθήκες οι οποίες διερευνώνται απο την Τροχαία Αμμοχωστου, τραυματίστηκαν σοβαρά με τετράτροχη μοτοσικλέτα που κατέληξε σε γκρεμό βάθους περίπου 10 μέτρων στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X