ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρίσιμα 16χρονος - Χειροπέδες στον μεθυσμένο οδηγό

Ο οδηγός του αυτοκίνητου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, 15χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά τον τραυματισμό του σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη χθες το βράδυ, στη Λεμεσό. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 9.20 το βράδυ της Παρασκευής, ενώ ο 15χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα στην οδό Μελίνας Μερκούρη, στην αερογέφυρα που διασταυρώνει τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, στα Κάτω Πολεμίδια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 37 ετών.

Στο σημείο έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε τον 15χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός υπέστη ρήξη αορτής και έφερε εσωτερική αιμορραγία, ενώ επίσης υπέστη κάταγμα σπονδύλου και κάταγμα μηριαίου. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του ο 15χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 37χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Αυτός υποβλήθηκε σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης με ένδειξη 47μg%ml αντί μέχρι 22μg%ml που είναι το επιτρεπόμενο όριο, ενώ υποβλήθηκε και σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών με αρνητική ένδειξη. Το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X