ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα του Λεωνίδα - «Δεν μίλησα μαζί του»

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας

24news team

Κραυγή απόγνωσης εκφράζει με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα του μικρού Λεωνίδα, Γεωργία, που αποχωρίστηκε τον γιο της μετά από δικαστική απόφαση να ζήσει με τον πατέρα του στην Αμερική.

Όπως ισχυρίζεται στην ανάρτησή της, η τελευταία φορά που μίλησε με το παιδί της ήταν τη μέρα που έφθασε στην Αμερική με τον μικρό να κλαίει και να την ζητά. Από εκείνη τη μέρα, δεν έχει έρθει σε επαφή με το παιδί της ενώ όπως αναφέρει το τηλέφωνο που της έδωσε ο πατέρας του μικρού, είναι απενεργοποιημενο. 

Αυτούσια η ανάρτησή της:

Δεν έχω μιλήσει ακόμα με το μωρό μου, τον Λεωνίδα μου, δεν έχω την διεύθυνση του πατέρα, και το τηλέφωνο που μου έδωσε χτυπά κλειστό. Εκτός από τις δύο φορές που έστειλε μήνυμα ότι το μωρό είναι καλά και φωτογραφία, δεν απαντά στο Viber κανένα τηλεφώνημα όπως αρχικά είχαμε συμφωνήσει. Η τελευταία φορά που μίλησα στον Λεωνίδα ήταν την μέρα που έφτασε Αμερική, και έκλαιγε, έκλαιγε και δεν καταλάβαινε γιατί βρισκόταν εκεί, ο Λεωνίδας μου, φωνάζοντας ότι θέλει να έρθει σπίτι του στην Κύπρο, ότι θέλει να είναι μαζί μας και ότι δεν είναι δίκαιο να είναι εκεί μόνος του μαζί τους, που μόνο αγγλικά μιλάνε, λέγοντας ότι δεν μπορεί να μιλά συνέχεια αγγλικά, έκλαιγε απαρηγόρητα. Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου να μην μπορώ να βοηθήσω το μωρό μου και να τον πάρω στην αγκαλιά μου. Είναι αβάσταχτος ο πόνος μου που πληρώνει αυτό το τίμημα ο Λεωνίδας μου, το 2021, το αθώο μου μωρό που θέλει την μαμμα του όπως όλοι μας. Μόλις καταφέρω να μιλήσω με τον Λεωνίδα μου θα σας πω. Νιώθω την αγάπη σας και λαμβάνω την στήριξη σας, χωρίς εσάς δεν θα κατάφερνα να σταθώ όπως στέκομαι, να ξέρετε δεν κοιμάμαι, κρατώ την πιτζαμα του γιου μου και του μιλώ με την σκέψη μου και την καρδιά μου, να ξέρει ότι δεν θα τον αφήσω ποτέ!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ. Μήνυμα από τη μάνα του Λεωνίδα Γεωργία. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με το μωρό μου, τον Λεωνίδα...

Δημοσιεύτηκε από Χωρίς μανούλα ο μικρός Λεωνίδας η Κύπρος προσκύνα την Αμερικανική πρεσβεία στις Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X