ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρατούσε ρόπαλο φίλος της 25χρονης Τουρκοκύπριας

Εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού της 25χρονης Τουρκοκύπριας στην Αγία Νάπα

ΚΥΠΕ

Ένα ρόπαλο φέρεται να είχε στο αυτοκίνητο του ένα άτομο, μέλος της παρέας της 25χρονης κοπέλας η οποία τα ξημερώματα του Σαββάτου, δέχθηκε στην Αγία Νάπα επίθεση από δύο άτομα ηλικίας 22 και 30 ετών, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει από περιτοίχισμα ύψος 2-3 μέτρων και να κτυπήσει στο έδαφος.

Σύμφωνα με τον Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «ύστερα από αξιολόγηση οπτικού υλικού που παραλήφθηκε από τα κλειστά κυκλώματα βιντεο-παρακολούθησης και άλλα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, διαπιστώθηκε ότι μέλος της παρέας της 25χρονης, μετά την επίθεση εναντίον της, παρέλαβε από το όχημα του ένα ρόπαλο. Ο άνδρας εντοπίστηκε από την Αστυνομία και παραδέχθηκε ότι κατείχε το συγκεκριμένο αντικείμενο και οι ανακριτές αναμένεται να σχηματίσουν εναντίον του ποινική υπόθεση, η οποία θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, για τα αδικήματα τα οποία διέπραξε, μεταξύ των οποίων και της παράνομης κατοχής και χρήσης επιθετικού οργάνου».

Εν τω μεταξύ πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν ότι σήμερα το απόγευμα, η 25χρονη θα μεταβεί στα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση ενώ αναμένεται να γίνει και αναγνωριστική παράταξη.

Σημειώνεται ότι από τα πλάνα που αξιολογήθηκαν από την Αστυνομία φαίνεται ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο μαζί με τα δύο άλλα άτομα που συνελήφθησαν για την υπόθεση και καταβάλλονται προσπάθειες για αναγνώριση και εντοπισμό του.

Εξάλλου το τετραήμερο διάταγμα προσωποκράτησης των δύο υπόπτων λήγει την Πέμπτη 8 Ιουνίου και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Αστυνομίας, οι ανακριτές αναμένεται είτε να καταχωρήσουν την υπόθεση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, είτε να ζητήσουν ανανέωση του διατάγματος.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X