ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κορυφώνεται σήμερα το Καρναβάλι Λεμεσού

Στην παρέλαση αναμένεται να συμμετέχουν χιλιάδες καρναβαλιστές

Κορυφώνονται σήμερα οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις στην Λεμεσό με την μεγάλη παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου Γ!

Στην παρέλαση αναμένεται να συμμετέχουν χιλιάδες καρναβαλιστές με διάφορες ομάδες και άρματα. Χιλιάδες αναμένεται να είναι και οι πολίτες που θα την παρακολουθήσουν.

Την παρέλαση θα ανοίξουν στη 1:00 το μεσημέρι, από τον κυκλικό κόμβο του Αγίου Νικολάου, οι έξι ομάδες των κανταδόρων και θα συνεχίσουν οι μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, η φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού και οι ομάδες κρουστών Batukinio.

Ακολούθως, στη 1:15 μ.μ. θα πάρει σειρά το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Βασιλιάς Καρνάβαλος «Λεμέσιος ο Μαχαραγιάς της Πόλης» μαζί με τις μαζορέττες της Λεμεσού και τη Βασιλική οικογένεια.

Θα ακολουθήσουν άρματα και ομάδες πεζών στους ρυθμούς ενιαίας μουσικής. Οι συμμετοχές στη φετινή παρέλαση ξεπερνούν τις 110. Κατά τη διάρκεια της καρναβαλίστικης παρέλασης ο Δήμος Λεμεσού θα τιμήσει Λεμεσιανούς για την πολύτιμη προσφορά τους στο καρναβάλι της πόλης.

Στις 9 το βράδυ ολοκληρώνονται οι φετινές καρναβαλίστικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού με τον υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό στην πλατεία του παλιού Λιμανιού με DJ τον Γιώργο Ασημένο, στη διάρκεια του οποίου θα αναδειχθεί και η καλύτερη πελλόμασκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X