ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κορωνοϊός - Πάφος: Πανικός σε τράπεζα με φόντο τον οδηγό ταξί

Οι υπάλληλοι αρνούνταν να μπουν στο κατάστημα

Σε ολόκληρη την Κύπρο επικρατεί ανησυχία και ο φόβος για τον νέο κορωνοϊό, Covid-19, κυριαρχεί ανάμεσα στους πολίτες.

Ένα περιστατικό που το 24news πληροφορήθηκε είναι άκρως ενδεικτικό του πανικού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, υπάλληλοι τράπεζας στην Πάφο, την Πέμπτη (12/3) αρνήθηκαν να μπουν στο κατάστημα και ο λόγος ήταν ένα εκ των κρουσμάτων.


Κούσιος: «Θα υπάρξουν πολλά άλλα κρούσματα...»


Συγκεκριμένα ο οδηγός ταξί, ο οποίος είναι ένα από τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο νησί (σ.σ επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη 11 Μαρτίου), μια βδομάδα προηγουμένως -όπως λέγεται- είχε περάσει από την εν λόγω τράπεζα για κατάθεση χρημάτων.

Να τονίσουμε για μια ακόμα φορά ότι οι αρμόδιοι φορείς συνιστούν ψυχραιμία.

Ψάχνουν τον άγνωστο Χ

Όπως σας ενημέρωσε το 24news, σε προηγούμενο άρθρο, οι αρχές έχουν θέσει στο μικροσκόπιο το εν λόγω κρούσμα, αφού ο οδηγός ταξί δεν έχει ταξιδέψει πρόσφατα, ούτε έχει έρθει σε επαφή με κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα. Άρα, αυτό σημαίνει ότι παραμένει άγνωστο ποιος του έχει μεταδώσει τον ιό.

Η κατάσταση στην προαναφερθείσα περίπτωση χαρακτηρίζεται ως αρκετά δύσκολη και γίνεται προσπάθεια εντοπισμού των τουριστών που μετέφερε εκτελώντας συγκεκριμένα δρομολόγια. Όλοι θα πρέπει να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις για να εντοπιστεί η άγνωστη μέχρι στιγμής πηγή μετάδοσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X