ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κόλπα» 35χρονης Κύπριας για να… φάει λεφτά από κόσμο!

Ξεγελούσε πολίτες για αρκετά χρόνια

24news team

Χειροπέδες έπειτα από 5 χρόνια αναζήτησής της, φόρεσαν σε 35χρονη Ελληνοκύπρια από τη Πάφο, η οποία αποσπούσε χρήματα από πολίτες με ψευδείς παραστάσεις.

Τα… κόλπα της 35χρονης

Σύμφωνα με τις καταγγελίες εναντίον της 35χρονης, αυτή προσέγγιζε τoυς παραπονούμενους και υποσχόταν μεγάλο ποσοστό κερδών για επενδύσεις μικρών χρηματικών ποσών. Όταν όσοι εξαπατήθηκαν λάμβαναν τα πρώτα κέρδη έδιναν μεγαλύτερα ποσά στην 35χρονη για νέες επενδύσεις, η οποία όμως στην συνέχεια εξαφανιζόταν.

Από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η εν λόγω γυναίκα φέρεται να ξεγελούσε τα θύματά της λέγοντας τους ότι θα επενδύσει τα χρήματα τους και ακολούθως έπειτα από κάποιες διαδικασίες δεν τους τα επέστρεφε.

«Έφαγε» χιλιάδες ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24News εναντίον της 35χρονης διερευνώνται 6 υποθέσεις. Η ύποπτη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να κατάφερε να αποσπάσει συνολικά ποσό πέραν των 70 χιλιάδων ευρώ. Μάλιστα, σε μια περίπτωση υπήρξε πρόσωπο που της εμπιστεύθηκε ποσό περίπου 38 χιλιάδων ευρώ.

Ανάμεσα στα θύματα της 35χρονης ήταν τόσο Ελληνοκύπριοι όσο και αλλοδαποί.

Την έψαχναν από το 2016

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα αδικήματα που φαίνεται να διέπραξε η 35χρονη χρονολογούνται από το 2012 μέχρι το 2016.

Μάλιστα το 2016 εκδόθηκαν εναντίον της δικαστικά εντάλματα σύλληψης, ωστόσο κατάφερνε μέχρι τον Μάιο του 2021 να διαφεύγει των Αρχών, παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία της είχαν τοποθετηθεί στο stop-list.

Καταχωρείται η υπόθεση

Σημειώνεται ότι η 35χρονη παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε διάταγμα μονοήμερης κράτησής της.

Μετά τη λήξη του διατάγματος, η 35χρονη αναμένεται να παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου και να τεθεί υπό κράτηση μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.

Πέραν του αδικήματος απόσπασης χρημάτων με ψευδής παραστάσεις, η 35χρονη αναμένεται να κατηγορηθεί για πλαστογραφία και άλλα αδικήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X