ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κολόσσι - Τους μπαγλάρωσαν για τα 34 κιλά κάνναβης

Υπό πενθήμερη κράτηση

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκαν σήμερα, από το δικαστήριο των ΒΒ Επισκοπής, τα δυο πρόσωπα που είχαν συλληφθεί χθες μετά τον εντοπισμό 34 κιλών κάνναβης, σε υποστατικό στο Κολόσσι.

Πρόκειται για 46χρονο Ε/κ και 45χρονο Ελλαδίτη, οι οποίοι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΥΚΑΝ μετά από πληροφορία για εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται πως, το βράδυ της Τρίτης, ανακόπηκαν τα οχήματα των δυο υπόπτων, όπου στο αυτοκίνητο του 45χρονου εντοπίστηκε ένα γραμμάριο κοκαΐνης. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 46χρονου εντοπίστηκαν δύο τυφέκια, ένα αεροβόλο, 215 πλήρη φυσίγγια πυροβόλου όπλου, δυο κινητά τηλέφωνα, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό των €4,430.

Οι δυο κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο συνελήφθηκαν και πάλι, όταν σε έρευνα που έγινε σε υποστατικό που διατηρεί ο 46χρονος στο Κολόσσι, εντοπίστηκαν 34 νάιλον σακουλάκια που περιείχαν περίπου από ένα κιλό κάνναβης.

Το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων, στην κυριότητα των οποίων εμπίπτει η περιοχή και τέθηκαν υπό πενθήμερη κράτηση, ενώ αναμένεται να ζητηθεί η παράδοση τους στις κυπριακές αρχές.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ανανεώθηκε σήμερα, για άλλες επτά μέρες, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το διάταγμα κράτησης 48χρονου και 38χρονου, σε σχέση με τον εντοπισμό πέραν των οκτώ κιλών κοκαΐνης και τριών φυτών κάνναβης.

Υπενθυμίζεται πως, την περασμένη εβδομάδα, μέλη της ΥΚΑΝ είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τους δυο, όταν ο 38χρονος θεάθηκε να μεταβαίνει, με το αυτοκίνητο του, σε συγκεκριμένη περιοχή της Γερμασόγειας και ακολούθως ν` αναχωρεί.

Λίγο αργότερα θεάθηκε ο 48χρονος να προσεγγίζει την περιοχή και τότε τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, εντοπίζοντας σε χάρτινο κιβώτιο που είχε ανάμεσα στα πόδια του, οκτώ συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρους οκτώ κιλών και 835 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, σε κοινότητα της Λεμεσού, βάσει δικαστικού εντάλματος, κατά την οποία εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ τα μέλη της ΥΚΑΝ πραγματοποίησαν έρευνες και στην οικία του 38χρονου, όπου εντοπίστηκαν τρία φυτά κάνναβης ύψους 1.30 – 180μ.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση