ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κλοπή χρημάτων από κερματοδέκτες: Τσάκωσαν και το δεύτερο καταζητούμενο

Το χρονικό της υπόθεσης

Στη σύλληψη και του δεύτερου προσώπου που καταζητείτο σχετικά με τέσσερις διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής χρημάτων από κερματοδέκτες μηχανών νερού στην περιοχή Ξυλοφάγου, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Πρόκειται για 41χρονο, ο οποίος λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ της Τετάρτης, παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, όπου και συνελήφθη, βάσει Δικαστικού εντάλματος. Προηγήθηκε η σύλληψη 51χρονου, την περασμένη Τρίτη, για τις ίδιες υπό διερεύνηση υποθέσεις κλοπής.

Φωτογραφίες και στοιχεία των δύο υπόπτων είχε δώσει στη δημοσιότητα η Αστυνομία στις 30 Σεπτεμβρίου, καθώς και την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον τους κατά τη διερεύνηση των υποθέσεων κλοπής.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι φερόμενοι δράστες παραβίασαν τους κερματοδέκτες τεσσάρων μηχανών νερού, που βρίσκονταν στην περιοχή Ξυλοφάγου και έκλεψαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Οι κλοπές διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 7 και 9 Σεπτεμβρίου και 20 και 21 Σεπτεμβρίου. Καταγγέλθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου στις 21 Σεπτεμβρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Εικόνα αρχείου

Τα νέα σημεία για τα rapid test

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς ...
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ