ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλοπή τέφρας: Καταδικάστηκε ο 33χρονος - Προστέθηκε κι άλλη ποινή

Οι ποινές που του επιβλήθηκαν

Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών καταδικάστηκε την Τετάρτη (26/2), από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ο 33χρονος Ελληνοκύπριος που συνελήφθη για την κλοπή τέφρας 19χρονου.

Ο 33χρονος είχε σε βάρος του και προηγούμενη καταδίκη με αναστολή, για άλλες υποθέσεις κλοπών, η ποινή της οποίας ενεργοποιήθηκε. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για 5 μήνες φυλάκισης.

Για την υπόθεση ύποπτη θεωρήθηκε και 35χρονη, η οποία ωστόσο απαλλάχθηκε των κατηγοριών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Θυμίζουμε ότι, το κουτί κλάπηκε μεταξύ των ωρών 17:00 και 17:20 το απόγευμα της Παρασκευής (27/12), από το αυτοκίνητο ενοικιάσεως που χρησιμοποιεί το ζεύγος τουριστών, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων εστιατορίου στην περιοχή Ακτή Κυβερνήτη.

Αφού παραβιάστηκε το όχημα με σπάσιμο του τζαμιού της πόρτας του συνοδηγού, κλάπηκαν από το αυτό τρεις υφασμάτινες τσάντες, που περιείχαν είδη ρουχισμού, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και το ξύλινο κουτί με την τέφρα του παιδιού του ζεύγους.

Η Αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφία του αναφερόμενου ξύλινου κουτιού, σημειώνοντας πως στο κουτί υπήρχε η επιγραφή «DENNIS 2000 – 2019».

Θυμίζουμε ότι για την κλοπή της τέφρας, αλλά και άλλων αντικειμένων από το όχημα της οικογένειας αλλοδαπών, τελούσαν υπό κράτηση τρία πρόσωπα ηλικίας 33, 35 και 44 ετών.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, φέρεται, να είχε στείλει μήνυμα στο τηλέφωνο της μητέρας του 19χρονου, με το οποίο απολογείτο για την πράξη του.

Το κουτί με την τέφρα, θυμίζουμε ότι, εντοπίστηκε μετά από εκτεταμένες έρευνες γύρω στις 9:30μ.μ. της Κυριακής (29/12) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσία – Λεμεσού, παρά την έξοδο της Μονής και έτσι δόθηκε ένα τέλος στην περιπέτεια της οικόγενειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X