ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
10° Λευκωσία,
02 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Κλοπή από χρυσοχοείο: Χειροπέδες και σε 50χρονο

Ψάχνουν ακόμη δύο πρόσωπα

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον 50χρονου, που συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής από χρυσοχοείο. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου και τελεί υπό εξαήμερη κράτηση άλλος ένας ύποπτος, ηλικίας 33 χρόνων, ενώ άλλα δύο ύποπτα πρόσωπα αναζητούνται από την Αστυνομία.

Οι φωτογραφίες των δύο υπόπτων αναζητούμενων προσώπων έχουν δοθεί από την Αστυνομία στη δημοσιότητα, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους. Πρόκειται για άντρα και γυναίκα, αγνώστων στο παρόν στάδιο στοιχείων, που σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, φέρεται να συνωμότησαν και να έκλεψαν δύο βραχιόλια από χρυσοχοείο στη Λευκωσία.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου και καταγγέλθηκε την ίδια μέρα στο ΤΑΕ Λευκωσίας, από τον ιδιοκτήτη του χρυσοχοείου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το απόγευμα της Δευτέρας, επισκέφθηκαν το κατάστημά του δύο πρόσωπα, άντρας και γυναίκα, και του ζήτησαν να τους δείξει διάφορα κοσμήματα. Αφού περιεργάστηκαν αριθμό κοσμημάτων, αποχώρησαν από το κατάστημα. Μετά την αποχώρησή τους ωστόσο, ο παραπονούμενος αντιλήφθηκε ότι κλάπηκαν, από το κατάστημά του, τα δύο βραχιόλια.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον των δύο αναζητούμενων υπόπτων, καθώς και εναντίον του 33χρονου και του 50χρονου που συνελήφθησαν από τα μέλη του ΤΑΕ την περασμένη Τρίτη και την Πέμπτη αντίστοιχα.
Την υπόθεση κλοπής και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση