ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλειστός δρόμος στο Παραλίμνι

Όλες οι λεπτομέρειες

Κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων θα παραμείνει τμήμα της Λεωφόρου 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι από τη συμβολή της με την οδό Σταδίου μέχρι και τον Κυκλικό Κόμβο «Ανεμόμυλος» από το προσεχές Σάββατο στις 14:00 μέχρι την Κυριακή στις 19:00.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Αμμοχώστου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται από Αγία Νάπα προς Παραλίμνι και συγκεκριμένα από τον κυκλικό κόμβο «Ανεμόμυλος» θα γίνει εκτροπή της τροχαίας κίνησης μέσω του δρόμου Ε324 (προς Πρωταρά) Αγίου Παντελεήμονα, Αγίου Θωμά και Σταδίου.

Επίσης, από Παραλίμνι προς Αγία Νάπα και συγκεκριμένα στη συμβολή της Λεωφόρου 1ης Απριλίου με Σταδίου θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω των οδών Σταδίου, Αγίου Θωμά, Αγίου Παντελεήμονα, δρόμου Ε324 με κατάληξη στον κυκλικό κόμβο «Ανεμόμυλος».

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X