ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλειστό και σήμερα Τετάρτη το ΓΝ Πάφου με προσωπικό ασφαλείας το ΤΑΕΠ

Η κατάσταση που επικρατεί

Κλειστό θα παραμείνει και σήμερα Tετάρτη το ΓΝ Πάφου μετά την παράταση των μέτρων για ακόμη 72 ώρες που αποφάσισε ο ΟΚΥπΥ και κατόπιν συνεννόησης με την Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης.

Διευκρινίζεται ότι το ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας για τις επόμενες 72 ώρες και θα εξυπηρετεί περιστατικά, κατόπιν συνεννόησης με την Υπηρεσία ασθενοφόρων και το ΚΕΚΑ, που δεν μπορεί να διαχειριστεί ο ιδιωτικός τομέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Live: Κατέρρευσε το σύστημα! Πόσα μηνύματα έστειλαν οι Κύπριοι

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την χθεσινή απογευματινή ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, κανένα από τα νέα οκτώ επιβεβαιωμένα κρούσματα, που ανακοινώθηκαν στις 18:00, χτες δεν συνδέεται με το ΓΝ Πάφου.

Ωστόσο χτες απεβίωσε ο 63χρονος ασθενής που νοσηλευόταν αρχικά στον Παθολογικό Θάλαμο του ΓΝ Πάφου και στη συνέχεια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου, ενώ ακολούθως μετά τη διάγνωση ότι πρόκειται για επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, διακομίσθηκε με ειδικό ασθενοφόρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λεμεσού.

Ο 63χρονος, που ήταν Βρετανός υπήκοος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ήταν το πρώτο πρόσωπο που διαγνώσθηκε με κορωνοϊό στην Πάφο ενώ νοσηλευόταν στο κρατικό νοσηλευτήριο και αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα.

Στο μεταξύ, 37 παραμένουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν καταγραφεί στην Πάφο μέχρι στιγμής με την πλειοψηφία τους να σχετίζονται με το ΓΝ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X