ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κινείτο ύποπτα με το όχημα στη Λεμεσό - Κατέβηκε και έτρεχε

Κάτι ήθελε να κρύψει ο 44χρονος

Στη σύλληψη 44χρονου, κατοίκου επαρχίας Λεμεσού, προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Γύρω στις 4.50π.μ. μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, που διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα σε δρόμο της Λεμεσού. Μόλις ο οδηγός του οχήματος αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα, με σκοπό να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το ύποπτο όχημα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να το εγκαταλείψει σε πρατήριο βενζίνης και να τραπεί σε φυγή τρέχοντας.

Τα μέλη της Αστυνομίας, καταδίωξαν τον ύποπτο, ο οποίος εντοπίστηκε και ανακόπηκε σε μικρή απόσταση.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 44χρονος κάτοικος επαρχίας Λεμεσού.

Στην κατοχή του εντοπίστηκε μετά από έρευνα, ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, ενώ από έρευνα που έγινε στο όχημα εντοπίστηκε μία τουρμπίνα νερού. Όπως διαπιστώθηκε, η τουρμπίνα νερού κλάπηκε από κατάστημα στη Λεμεσό, το οποίο διαρρήχθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Από επιπρόσθετες εξετάσεις που διενεργήθηκαν φαίνεται ότι και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος, κλάπηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στη Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X