ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κίνδυνος θάνατος - Οδηγούσε μεθυσμένη με βρέφος και δίχρονο παιδάκι στο αμάξι

Η γυναίκα εντοπίστηκε να οδηγεί με πενταπλάσιο ποσοστό αλκοόλης

Υπό την επήρεια αλκοόλης και έχοντας στο αυτοκίνητο τα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 8 μηνών και ενάμιση έτους, αλλοδαπή μητέρα προκάλεσε σήμερα τροχαία σύγκρουση στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικροζημιές σε δύο αυτοκίνητα. Η γυναίκα εντοπίστηκε να οδηγεί με πενταπλάσιο ποσοστό αλκοόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη μία το μεσημέρι προκλήθηκε τροχαίο ατύχημα στην Οδό Νικοδήμου Μυλωνά στη Λάρνακα.

Μέλη της Τροχαίας Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και αντιλήφθηκαν ότι από την σύγκρουση προκλήθηκαν μικροζημιές στα δύο αυτοκίνητα ενώ η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εξέτασης των αιτιών της σύγκρουσης, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι η οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα, ευρωπαία υπήκοος, ηλικίας 35 χρόνων, μύριζε έντονα αλκοόλ. Επί τόπου διενεργήθηκε στην 35χρονη έλεγχος αλκοόλ με προκαταρκτική ένδειξη 91 μλγμ αντί 22 ενώ αργότερα στα γραφεία της Τροχαίας της έγινε τελικός έλεγχος με ένδειξη 100 μλγμ.

Ωστόσο στο αυτοκίνητο της 35χρονης υπήρχαν ένα βρέφος 8 μηνών και ένα παιδάκι ενάμιση έτους, με αποτέλεσμα να κληθούν λειτουργοί του Γραφείου Ευημερίας για να θέσουν τα παιδιά υπό την αιγίδα τους, αφού η μητέρα τους λόγω μέθης δεν μπορούσε να οδηγήσει.

Τα παιδιά θα παραμείνουν υπό την αιγίδα του Γραφείου Ευημερίας έως ότου η μητέρα τους είναι σε θέση να τα παραλάβει.

Αναμένεται ότι με την ολοκλήρωση των ερευνών, η υπόθεση θα καταχωρηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, την Δευτέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση