ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατήγγειλε ξυλοδαρμό του στις φυλακές o συλληφθέντας για την τέφρα

Είχε προηγούμενα με κρατούμενους

33χρονος υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, κατήγγειλε ότι άλλοι κρατούμενοι του επιτέθηκαν.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις και στην συνέχεια έλαβε εξιτήριο, χωρίς ωστόσο, να του χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τον άνδρα που συνελήφθη για την υπόθεση κλοπής τέφρας από όχημα ενοικιάσεως στις 27/12 στην επαρχία Λεμεσού.

Ο 33χρονος, είχε βρεθεί ξανά στις Κεντρικές Φυλακές, αφού συνελήφθη για παρόμοια αδικήματα και φέρεται να είχε προηγούμενα με συγκρατούμενούς του.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος φέρεται να έκλεβε τσιγάρα και άλλα αντικείμενα από κελιά κρατουμένων.

Σημειώνεται ότι τα όσα κατήγγειλε ο 33χρονος διερευνώνται από τους αρμόδιους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στον 33χρονο, επρόκειτο να επιβληθεί ποινή για την υπόθεση κλοπής της τέφρας στις 7 Ιανουαρίου, ωστόσο η διαδικασία αναβλήθηκε και ορίστηκε για τις 23 του ίδιου μήνα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Θυμίζουμε ότι, το κουτί κλάπηκε μεταξύ των ωρών 17:00 και 17:20 το απόγευμα της Παρασκευής (27/12), από το αυτοκίνητο ενοικιάσεως που χρησιμοποιεί το ζεύγος τουριστών, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων εστιατορίου στην περιοχή Ακτή Κυβερνήτη.

Αφού παραβιάστηκε το όχημα με σπάσιμο του τζαμιού της πόρτας του συνοδηγού, κλάπηκαν από το αυτό τρεις υφασμάτινες τσάντες, που περιείχαν είδη ρουχισμού, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και το ξύλινο κουτί με την τέφρα του παιδιού του ζεύγους.

Η Αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφία του αναφερόμενου ξύλινου κουτιού, σημειώνοντας πως στο κουτί υπήρχε η επιγραφή «DENNIS 2000 – 2019».

Θυμίζουμε ότι για την κλοπή της τέφρας, αλλά και άλλων αντικειμένων από το όχημα της οικογένειας αλλοδαπώ, τελούν υπό κράτηση τρία πρόσωπα ηλικίας 33, 35 και 44 ετών.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, φέρεται, να είχε στείλει μήνυμα στο τηλέφωνο της μητέρας του 19χρονου, με το οποίο απολογείτο για την πράξη του.

Το κουτί με την τέφρα, θυμίζουμε ότι, εντοπίστηκε μετά από εκτεταμένες έρευνες γύρω στις 9:30μ.μ. της Κυριακής (29/12) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσία – Λεμεσού, παρά την έξοδο της Μονής και έτσι δόθηκε ένα τέλος στην περιπέτεια της οικόγενειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X