ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χαλασμός» στα κατεχόμενα από την κακοκαιρία (vid,pics)

Σοβαρές ζημιές στα κατεχόμενα εξαιτίας των καιρικών φαινομένων

Πλημμυρισμένοι δρόμοι και υποστατικά, ζημιές από κεραυνούς και δυνατούς ανέμους σε αγροτικές καλλιέργειες αλλά και κατοικημένες περιοχές, είναι το αποτέλεσμα των χθεσινών καιρικών φαινομένων στα κατεχόμενα, ενώ η «μετεωρολογική υπηρεσία» εξέδωσε προειδοποίηση για έντονη καταιγίδα το απόγευμα.



Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, κεραυνός που έπεσε δίπλα από το «δημαρχείο» Λευκοινοίκου προκάλεσε ζημιές 18.000 ΤΛ (3.000 ευρώ) στο κτίριο αφού τέθηκαν εκτός λειτουργίας όλες οι ηλεκτρικές συσκευές και το σύστημα ηλεκτροδότησης.

Χθες πλήγηκαν πιο πολύ οι περιοχές Αμμοχώστου, Τρικώμου και Άγιου Σέργιου, όπου πολλοί δρόμοι έγιναν λίμνες και διακόπηκε η κυκλοφορία. Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, η μεγαλύτερη ποσότητα βροχής έπεσε χθες στα κατεχόμενα, από τον Πενταδάκτυλο μέχρι και την Καρπασία.

Πρόβλημα υπήρξε και με σημεία στον κύριο δρόμο Λευκωσίας – Αμμοχώστου καθώς είχε πέσει η ορατότητα ενώ, όπως αναφέρουν τα δημοσίευμα, η κατεχόμενη Λευκωσία την γλύτωσε πολύ ελαφρά. Πλημμύρισε ο περιφερειακός και δημιουργήθηκε πρόβλημα στην οδική κυκλοφορία, όταν τμήμα του δρόμου έκλεισε λόγω της βροχής.

Η «μετεωρολογική υπηρεσία» - που έχει δεχθεί κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μη έγκαιρες προειδοποιήσεις – εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση ότι από απόψε μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή το μεσημέρι θα σημειωθεί έντονη βροχόπτωση με ανέμους που κατά τόπους θα φτάνουν και 75 χλμ. Καλεί δε τις αρμόδιες «υπηρεσίες» και τον κόσμο να λάβει μέτρα προστασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X