ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατέβηκε χείμαρρος λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων στην Λεμεσό (Vid)

Η Παρεκκλησιά δέχθηκε μεγάλες ποσότητες βροχής

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις που έπεσαν το απόγευμα της Πέμπτης σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού, είναι ο λόγος που οι κάτοικοι της επαρχίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το θέαμα της ροής χειμάρρου.

Το βίντεο που βλέπετε «τραβήχτηκε» από την περιοχή της Παρεκκλησιάς, όπου βρίσκεται ο χείμαρρος, με τους τυχερούς που βρίσκονταν στην περιοχή, να διασκεδάζουν με το ορμητικό ποτάμι.

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στην ομάδα «Καιρόφιλοι Κύπρου»:

Το βίντεο εξασφαλίσαμε με την βοήθεια του ερασιτέχνη μετεωρολόγου, Ανδρέα Σιακού, διαχειριστή της σελίδας «O Kairos Tis Kuprou». 

Ο κ. Σιακός μας είπε ότι η περιοχή της Παρεκκλησιάς σήμερα, Πέμπτη 08 Νοεμβρίου, εκτιμάται ότι δέχθηκε εκ των μεγαλυτέρων ποσοτήτων βροχής των τελευταίων ετών. Συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι στην περιοχή έπεσαν από 40mm βροχής.

Επίσης, μας ανέφερε ο κ. Σιακός, οι περισσότερες βροχές έπεσαν στις περιοχές Παρεκκλησιάς, Πύργου, Αρμενοχωρίου, Αγίου Τύχωνα, Γερμασόγειας και Κελλακίου.

Παρόμοιο σκηνικό και στην Πάφο

Έντονες βροχοπτώσεις έπεσαν και στην επαρχία Πάφου, όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει ήδη αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο κοινοποιεί η σελίδα «Weather Forecast Cyprus - Tasos Ierodiakonou» και όπως αναφέρει, προέρχεται από την κοινότητα Κουκλιών:

Τι προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς 2 με 3 μποφόρ και τη θάλασσα να είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά τοπικά συννεφιασμένος. Προοδευτικά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν για να φέρουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές ενώ δεν αποκλείεται τοπικά να εκδηλωθεί καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αυριο το βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, μέτριοι, 3 και στα προσήνεμα αργότερα μέχρι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα παραμείνει κοντά στις κανονικές για την περίοδο τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X