ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργαστήριο - Κάηκαν οχήματα (pics)

Θα διερευνηθούν τα αίτια

24news team

Σε συναγερμό τέθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης το απόγευμα της Τρίτης (17/5), μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο παραγωγής πολυστερίνης, μονωτικών υλικών και μπογιών στη βιομηχανική Περιοχή της Νήσου.

Τα μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας έδωσαν τεράστια μάχη και κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά και να μην επεκταθεί σε χώρο που είχε επικίνδυνα υλικά, αλλά και σε παρακείμενα υποστατικά. 

Για να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες ενώ σημειώνεται πώς το εργοστάσιο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, είναι πολύ νωρίς να διαφανούν τα αίτια της πυρκαγιάς για τον λόγο ότι υπάρχουν ορισμένα υλικά στην περιοχή που ακόμη καίγονται αλλά είναι υπό έλεγχο.

Όπως μας ανέφερε ο κος. Κεττής, για να μπορέσουν να εισέλθουν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντός του εργοστασίου θα πρέπει βεβαιωθούν πώς όλα είναι ασφαλές έτσι ώστε να μην κινδυνέψει κανείς.

Από την πυρκαγιά δεν γλύτωσαν οχήματα αφού τυλίχθηκαν στις φλόγες με το ένα να καταστρέφεται ολοσχερώς. Σημειώνεται πώς έγινε ανάκληση προσωπικού ενώ στην χθεσινή μάχη ρίχθηκαν 6 πυροσβεστικά οχήματα και 1 ιδιωτικό βυτιοφόρο όχημα μεταφοράς νερού.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο σε συνεργασία με την Αστυνομία και με όλες τις αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X