ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην αντεπίθεση οι Κύπριες - «Έβρισε πρώτη στα ρωσικά»

Οι αιχμές από τον δικηγόρο που τις εκπροσωπεί

Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις γύρω από το περιστατικό με το ρατσιστικό βίντεο, όπου τρείς Ελληνοκύπριες φαίνονται να επιτίθενται λεκτικά σε αλλοδαπή γυναίκα.

Το βίντεο που από χθες κάνει τον γύρο του διαδικτύου, τόσο σε Κύπρο όσο και σε Ελλάδα, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο δικηγόρος των τριών γυναικών, Χριστόφορος Δημητρίου, είναι ''πειραγμένο''. Σε δηλώσεις του στον Alpha Κύπρου ο νομικός αφήνει αιχμές για αλλοίωση των γεγονότων.

Ο ίδιος δηλώνει πως, «όπως φαίνεται, οι τρεις κοπέλες συζητούν όχι σε έντονο ύφος και στη συνέχεια το βίντεο διακόπτεται και επαναρχίζει στο σημείο στο οποίο οι ύποπτες φαίνεται να επιτίθενται και να βρίζουν την παραπονούμενη».

Ακόμη τονίζει πώς είναι σημαντικό να διαπιστωθεί αν και τι μεσολάβησε ανάμεσα στις δύο πλευρές αφού ενώ συζητούσαν σε ανύποπτο χρόνο επαναρχίζει το βίντεο τη στιγμή της επίθεσης. «Κατά πόσον δεν επενέβηκε o οποιοσδήποτε στο βίντεο, αν είναι όλο το βίντεο. Είναι προφανές ότι το βίντεο διακόπτεται και επαναρχίζει τη στιγμή της επίθεσης, δεν χρειάζεται να είναι ειδικός κάποιος για να το διαπιστώσει».

Όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος των τριών γυναικών αλλά και οι ίδιες, πρώτη άρχισε να βρίζει η παραπονούμενη με ‘’γνωστή φράση’’ στα ρωσικά.

«Αναμένουμε να διερευνηθεί όχι μόνο η νομιμότητα της δημοσίευσης του βίντεο αλλά και το γεγονός ότι φαίνεται στο ίδιο το βίντεο η κατ’ ισχυρισμό παραπονούμενη να εξυβρίζει με χυδαία φράση τις ύποπτες, σε πολύ γνωστή φράση στα ρωσικά και αυτό προκαλεί εντύπωση γιατί δεν έχει εξεταστεί ή σχολιαστεί ακόμη».

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση