ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταλείπει σύζυγο και ανήλικο παιδί o 36χρονος μοτοσυκλετιστής

Έσβησε μετά από τροχαίο

Ανήμερα των Χριστουγέννων έχασε τη ζωή του ο 36χρονος Sviatoslav Suprun από την Ουκρανία, κάτοικος Κύπρου, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα στη Λεμεσό.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους, το τροχαίο συνέβη στις 3.30 τα ξημερώματα. «Ο 36χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού με ανατολική κατεύθυνση. Σε κάποιο σημείο του δρόμου πριν τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φέρεται να παρέλειψε να τηρήσει την ορθή διέλευση του δρόμου συνεχίζοντας την ευθεία πορεία». Όπως ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους, ο 36χρονος, αρχικά προσέκρουσε στη κτιστή διαχωριστική νησίδα, αφού σύρθηκε για κάποια απόσταση και στη συνέχεια κατέληξε στο κέντρο του κόμβου. Παρά το γεγονός ότι έφερε προστατευτικό κράνος, τραυματίστηκε θανάσιμα. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διερευνώνται από την αστυνομία. Ο Suprun καταλείπει σύζυγο και ένα ανήλικο αγόρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση