ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταιγίδες και χιόνια επιφυλάσσει ο καιρός (Live εικόνα)

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή

Ασταθείς καιρικές συνθήκες επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα παράλια. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Τοπικά δεν αποκλείεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή και το Σάββατο περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, ωστόσο το Σάββατο το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα παράλια.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και καταιγίδες καθώς και χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Σε καταιγίδες τα φαινόμενα παροδικά θα είναι έντονα. Επίσης, κυρίως τα προσήνεμα, αναμένεται να επηρεαστούν από πολύ ισχυρό νοτιοδυτικό ρεύμα αέρα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή και μη αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο και την Κυριακή για να κυμανθεί κοντά ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X