ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταιγίδες και χαλάζι αύριο - Πού θα «χτυπήσουν»

Αναλυτικά η πρόγνωση

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ενώ τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, μετά την διάλυση της χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα βόρεια. Σε καταιγίδα θα πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά μεταβλητοί ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά μεταβλητοί ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά νωρίς το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα αναμένονται αυξημένες μέσες νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Το βράδυ, αυξημένες μέσες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα αναμένονται αυξημένες μέσες νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Το βράδυ, αυξημένες μέσες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X